Op avontuur in De Vest

Algemeen
Ontdek bijzondere producties in het nieuwe theaterseizoen.
Ontdek bijzondere producties in het nieuwe theaterseizoen. (Foto: aangeleverd)

ALKMAAR - Wie bijzondere producties wil ontdekken en dus op theateravontuur wil gaan, kan zich vermaken tijdens ‘Vers van de Vest’. De reeks bestaat uit 8 voorstellingen en concerten, die heel uiteenlopend zijn qua inhoud en sfeer, maar stuk voor stuk uitdagend en avontuurlijk. Voor 3 voorstellingen uit de serie betaalt men € 30, dus slechts € 10 per voorstelling. 

De voorstellingen in de serie bevatten werk van aanstormend talent bij gerenommeerde gezelschappen als Arno Schuitemaker, Orkater, Mugmetdegoudentand of Het Nationale Theater. Welke voorstelling men ook kiest, men ontvangt gegarandeerd een inspirerende theaterbelevenis. 

Meer informatie
De serie Vers van de Vest bevat 8 voorstellingen en concerten die tot en met december geprogrammeerd zijn. Kijk voor informatie over deze voorstellingen en het reserveren van toegangskaarten op www.taqatheaterdevest.nl. Kies drie voorstellingen uit de serie, stop deze in je winkelmandje en de korting wordt automatisch verrekend. Er is slechts een beperkt aantal plaatsen in de serie beschikbaar. Kaarten voor alle voorstellingen zijn ook los verkrijgbaar.