Schitterend optreden van Papaver4kids

Algemeen
De spelers van Papaver spelen een heerlijke feestelijke voorstelling voor kinderen én hun ouders.
De spelers van Papaver spelen een heerlijke feestelijke voorstelling voor kinderen én hun ouders. (Foto: aangeleverd)

ALKMAAR - Papaver4kids laat de kinderen weer schitteren! Op zondag 20 december improviseren de spelers van Papaver in de grote zaal van Wijkcentrum Overdie een heerlijke feestelijke voorstelling voor kinderen én hun ouders of andere volwassenen.

En natuurlijk mag iedereen in kerstkleding komen! In het midden van de zaal staat een kerstboom en die staat er niet voor niets. De kinderen mogen kerstballen uit de boom kiezen waarin kleine verrassingen zitten. En met die verrassingen komen de verhalen aanrollen. Winterse scènes vol grapjes, koningen, dieren, spannende momenten en heel veel mooie verhalen. De spelers van Papaver4kids zingen en spelen de verhalen mét de kinderen zo uit hun hoofd. Zo komen de schitterendste ideeën voorbij en kan iedereen even schitteren op het podium.

Aan het eind van de voorstelling is er de fotoshoot, waarin alle spelers nog even met de kinderen op de foto mogen. Gezellig bij de kerstboom.

Wijkcentrum Overdie, 20 december, van 15.00 tot 16.00 uur. Kaartjes kosten € 5,- inclusief limo en koffie of thee. Reserveren: www.papaverimpro.nl. Bestel snel, want er zijn 30 kaartjes, dus ze zijn zo op!