Boeken online reserveren en afhalen

Algemeen
Afbeelding
(Foto: )

ALKMAAR - Alle bibliotheken zijn tijdelijk weer gesloten, maar online boeken reserveren en afhalen bij je eigen bibliotheek blijft mogelijk. Afhalen van reserveringen die je al eerder hebt gemaakt en die al voor je klaar staan kan uiteraard ook. De Afhaalservice is voor alle leden beschikbaar. De openingstijden van de Afhaalservice en de spelregels vind je op www.bknw.nl/afhaalservice.

Via de online catalogus of de bibliotheek Wise app kun je materialen reserveren en hierbij aangeven in welke vestiging je deze reservering wilt ophalen. Als het gereserveerde materiaal voor je klaar staat krijg je per email een afhaalbericht. Na ontvangst van het afhaalbericht kan je de reservering ophalen in de door jou aangegeven bibliotheek. Niet alle vestigingen zijn alle dagen geopend voor de Afhaalservice. Kijk voor actuele openingstijden van jouw vestiging op ww.bknw.nl.

Vragen? Of lukt het reserveren niet? Neem dan contact op met onze klantenservice via klantenservice@bibliotheekkennemerwaard.nl of 072 515 66 44.