Lege stoelen in De Vest en Grote Kerk

Algemeen
Tot en met 19 januari blijven de stoelen van De Vest leeg.
Tot en met 19 januari blijven de stoelen van De Vest leeg. (Foto: Mike Bink fotografie)

ALKMAAR - De stoelen in De Vest en Grote Kerk blijven tot en met 19 januari leeg. De Vest probeert de voorstellingen die tot 19 januari gepland stonden van een nieuwe speeldatum te voorzien. Kaarthouders krijgen hierover zo spoedig mogelijk bericht maar door de vele verschuivingen kan hier enige tijd overheen gaan.

Het theater gaat ervan uit dat de maatregelen over enige tijd weer versoepelen en dat er weer meer dan 30 bezoekers per voorstelling ontvangen mogen worden. Bezoekers die geïnteresseerd zijn in een of meerdere voorstellingen die nu al op de website www.taqatheaterdevest.nl staan kunnen zich op de wachtlijst laten plaatsen voor voorstellingen die op dit moment uitverkocht zijn. Wie op de hoogte wil blijven van alle bijgeboekte voorstellingen kan zich via de website aanmelden voor de nieuwsbrief.

‘De Verschrikkelijke Vondeling’

Helaas betekenen de nieuwe maatregelen ook dat alle voorstellingen van de familievoorstelling ‘De Verschrikkelijke Vondeling’, die rond de kerstdagen in de Grote Kerk te zien zou zijn, moeten worden afgelast. De kerstproductie zal worden doorgeschoven naar dezelfde periode in het volgende jaar.