Filmhuis Alkmaar vanaf 5 juni weer open

Algemeen
Filmhuis Alkmaar weer open vanaf 5 juni.
Filmhuis Alkmaar weer open vanaf 5 juni. (Foto: aangeleverd)

ALKMAAR - Vanaf zaterdag 5 juni draaien er weer films in het Filmhuis van Alkmaar. Ondanks de sluiting is er niet stilgezeten en hebben medewerkers en vrijwilligers van de tijd gebruik gemaakt om de foyer op te frissen in nieuwe kleuren. Om 10.00 uur wordt er meteen geopend met Oscarwinnaar Nomadland. Daarnaast zijn onder meer te zien: Gunda, Blackbird, Undine, Kom hier dat ik U Kus en het oeuvre van de Chinese grootmeester Wong Kar-Wai waaronder In the Mood for Love.

Er is een maximum aantal bezoekers per zaal. De foyer is helaas nog gesloten maar de gasten kunnen wel koffie of thee meenemen de zaal in. En de bar is open voor een drankje in de zaal. Overal wordt wel de 1,5 meter afstand in acht genomen. Tevens wordt gevraagd een mondkapje te dragen. Deze kan echter af als je plaats hebt genomen in de zaal.

Tickets zijn € 11,50 , inclusief koffie en thee. 15 minuten voor aanvang van een voorstelling mag je het pand binnen gaan. Er is weer een uitgebreide programmering, zie www.filmhuisalkmaar.nl . Personeel en medewerkers hebben weer veel zin om hun gasten te ontvangen.