‘Vanavond bij jou?’ in Podiumcafé De Brouwerij

Algemeen
Sara Leemans.
Sara Leemans. (Foto: aangeleverd)

ALKMAAR - Sara Leemans speelt vrijdagavond 22 oktober haar programma ‘Vanavond bij jou’ in Podiumcafé De Brouwerij. De eigen liederen schuren aan tegen alles wat het leven biedt. Zij wordt op piano begeleid door Arjan Lienaerts. Doordat Herman van Veen haar liedjesprogramma heeft geregisseerd, krijgt de voorstelling een extra lading mee. De avond begint om 20.30 uur. 

Vanavond bij jou? is een muzikale voorstelling over liefde, keuzes, stilstaan en op avontuur gaan. Met liedjes en verhalen over grote vragen en kleine vriendjes. Over jagen en pindakaas, een vermoeden, een iglo en een vader die zwaait. Sara is klassiek zangeres en singer-songwriter. Zij studeerde af aan Codarts, richting Klassieke Zang, bij onder andere Roberta Alexander. 

Podiumcafé De Brouwerij brengt Sara Leemans in Studio De Sociëteit aan het Luttik Oudorp 78 in Alkmaar. De avond begint om 20.30 uur. Kaarten reserveren via studiodesocieteit@gmail.com. Vermelden bij reserveren: datum, aantal personen, naam en telefoonnummer.