Persbericht Voetbalfeest in de bieb

Algemeen
Voetbalfeest in de bieb.
Voetbalfeest in de bieb. (Foto: aangeleverd)

ALKMAAR - Hoe vaak kun jij een balletje hooghouden? De bibliotheek Alkmaar vormt woensdag 16 maart van 14.30 tot 16.30 uur het decor voor een de voetbalexperience, waarbij kinderen aan allerlei activiteiten kunnen meedoen. 

Voetbalexperience: ballen in bibliotheek

Speel jij iedereen van het veld met tafelvoetbal? Welke acties maken jouw voetbalpoppetjes in jouw eigen gemaakte stopmotionfilmpje? Ontwerp jij het nieuwe AZ-tenue? Blaas jij iedereen van het veld met blaasvoetbal? Kinderen kunnen op de foto met Herry en Berry van AZ. De voetbalexperience is onderdeel van het sportieve leesproject

Wanneer en waar?

De aftrap van de voetbalexperience vindt plaats op woensdag 16 maart in de bibliotheek in Alkmaar centrum. Daarna verplaatst het festijn zich op woensdag 23 maart naar bibliotheek in Heerhugowaard. Op woensdag 30 maart vindt de voetbalexperience plaats in de bibliotheek in De Mare. Aanmelden kan op www.bknw.nl/agenda. Meedoen is gratis.

Scoor een Boek

AZ en Bibliotheek Kennemerwaard bundelen hun krachten. Het leesproject ‘Scoor een Boek!’ koppelt de populairste sport van de wereld met lezen. Het doel is om zo veel mogelijk kinderen te stimuleren om met plezier te lezen. Meer informatie op www.bknw.nl/scooreenboek.