Beste Onderneming: kies jouw favoriet voor de OVNH-Publieksprijs!

Algemeen
Gedeputeerde Ilse Zaal.
Gedeputeerde Ilse Zaal. (Foto: Bas Beentjes)

REGIO – Op woensdagavond 25 mei 2022 wordt duidelijk welk bedrijf zich de beste onderneming van Noord-Holland mag noemen. Dan is de uitreiking van de OVNH-verkiezing. Niet alleen de jury kiest een winnaar, ook jij als publiek mag meebepalen! In dit artikel lees je hoe de Publieksprijs precies in zijn werk gaat.

Voor de vijftiende keer wordt dit jaar de Ondernemingsverkiezing Noord-Holland, oftewel de OVNH, georganiseerd. De verkiezing heeft als doel lokale ondernemingen die op hun eigen manier inspirerend bezig zijn, een boost te geven. Ilse Zaal, gedeputeerde van de provincie Noord-Holland, zei daarover al eerder: “De Ondernemingsverkiezing is een mooie aanleiding om extra stil te staan bij wat ondernemingen bijdragen aan de economie, werkgelegenheid en innovatie.”

Inmiddels is de top 10 van de drie hoofdcategorieën (MKB-Klein, MKB-Midden en Grootbedrijf) en De Belofte – de prijs speciaal voor startende ondernemers – bekend. Daarover las je al eerder in de kranten en op de sites van Rodi Media. Op 25 mei wordt uit al deze finalisten één winnaar per categorie en van De Belofte gekozen. Door de jury, maar ook door jou!

Publieksprijs

De lijnen van de Publieksprijs openen op maandag 4 april. Vanaf dan kun jij dus stemmen op jouw favoriete onderneming. Vorig jaar werd Wijnhuis Okhuysen verkozen tot publiekslieveling.

Gun jij jouw favoriet de winst? Zo werkt de OVNH-Publieksprijs:

- Ga vanaf 4 april naar www.ovnh.nl/publieksprijs

- Klik hier op jouw favoriet

- Na het stemmen krijg je een mail waarin je jouw stem bevestigt

- En nu... duimen maar dat jouw favoriet er op 25 mei met de winst vandoor gaat!

De prijzen

Over die winst gesproken… Wat valt er eigenlijk te winnen tijdens de verkiezing? “Naast de eer en de award zelf is er nog een prijzenpakket ter waarde van 5000 euro”, aldus Ilse Zaal. “Dat bestaat overigens niet alleen uit fysieke prijzen maar ook uit andere middelen om de betreffende onderneming op weg te helpen. Zoals een coach, of bijvoorbeeld een financieel expert. En daarnaast is de community die deelnemers met elkaar vormen ook enorm waardevol. Ondernemingen laten zich graag inspireren door elkaar, bijvoorbeeld op het gebied van innovatie.”

Meer over de OVNH vind je op www.ovnh.nl.