Tien paasdraverijen op drafbaan Alkmaar

Algemeen
Tien paasdraverijen op de drafbaan Alkmaar.
Tien paasdraverijen op de drafbaan Alkmaar. (Foto: aangeleverd)

ALKMAAR - Maandag 18 april zijn er tien draverijen en twee mini koersen te zien in de Alkmaar ZEturf Arena. Een heerlijke familiedag met een luchtkussen, paashazen en schminck voor de kinderen, en na afloop live muziek. De eerste koers start om 13.30 uur. 

Na het geweldige succes van afgelopen zondag 3 april is maandag alweer de tweede drafmeeting van het jaar op de drafbaan Alkmaar. SEDA Voorzitter Kees de Groot: “Afgelopen meeting was één groot feest. De ZEturf Arena was bomvol met bezoekers. Er stonden weer als vanouds rijen voor de kassa. Druk zal het maandag zeker weer worden. Een dagje naar de paardenkoers in Alkmaar is namelijk een echt evenement geworden. Maar naast het wedden op de koersen en de spanning die dit meebrengt, focussen we ons steeds meer op het entertainment eromheen. Voor de kinderen lopen er paashazen met eitjes rond, er is een luchtkussen en binnen in de grote hal kan men zich laten schmincken door de dames van het Schmincktheater. Na afloop van de laatste koers, rond 17.00 uur, is er live muziek met zanger Arman!”

De onlangs gestarte samenwerking met de Alkmaarse cateraar Food for the Mood blijkt een groot succes. De SEDA is bedolven onder de complimenten over de vernieuwde horeca op De Baan, de naam van de vernieuwde evenementenlocatie binnen de ZEturf Arena. Kees de Groot: “Sinds de bekendmaking van De Baan stromen de boekingen binnen. Maar het is dan ook een unieke plek met meer dan 100 jaar historie. Iedereen is paasmaandag welkom in de Alkmaar ZEturf arena. Entree is 6 euro. Kinderen tot 16 jaar vrij entree. 8 mei is de daaropvolgende meeting. Een leuke tip om samen met de familie Moederdag te vieren!”