Alkmaars Theater Collectief speelt ‘Lauwe Koffie’

Algemeen
Alkmaars Theater Collectief speelt 'Lauwe Koffie'.
Alkmaars Theater Collectief speelt 'Lauwe Koffie'. (Foto: aangeleverd)

ALKMAAR - Het Alkmaars Theater Collectief speelt zaterdag 14 mei de nieuwe voorstelling ‘Lauwe Koffie’. De voorstelling vindt plaats om 15.00 en 20.00 uur in Het Makershuis van De Karavaan aan Marconistraat 3 in Alkmaar. 

Tijdens de voorstelling is het publiek op bezoek bij het vroeger zo fameuze reclamebureau MerkWaardig. Dat dreigt ten onder te gaan. Nieuwe campagnes missen de verrassende kwaliteit waarmee het bureau in het verleden talloze prijzen won. Er komt nieuw talent in dienst en ook de leiding van het bureau komt in handen van de jonge garde. Maar alle veranderingen zorgen uiteraard voor de nodige spanningen. Welke collega’s kun je nog vertrouwen. Wie probeert de macht in handen te krijgen? En wie trekt er achter de schermen eigenlijk aan de touwtjes?

Deze spannende én hilarische voorstelling is – net als eerdere voorstellingen van het ATC - een productie van de spelers en hun regisseur zelf, op basis van improvisaties rond dit thema. De cast bestaat uit een kwartet spelers die ook in eerdere voorstellingen van het ATC te zien waren en vier jonge acteurs uit een van de theatergroepen van Artiance. Spelers: Cors van den Brink, Joke de Bruijn, Louise van Duyl, Myrthe Goed, Zoë Laan, Gerda Jongejeugd, Sander van Pinxteren en Jurian Puister. Regie: Sarah Rienstra, Techniek: Rick Houtkamp.

Informatie en ticketverkoop: www.alkmaarstheatercollectief.nl