Lezing filosoof Maarten Meester

Algemeen
Maarten Meester.
Maarten Meester. (Foto: aangeleverd)

ALKMAAR – Filosoof, schrijver en ecosoof Maarten Meester geeft op zaterdag 11 juni om 14.00 uur een lezing voor de Partij voor de Dieren Alkmaar en Noord-Kennemerland en vertelt met humor en diepgang over de Meester-methode: de makkelijkste manier om te stoppen met milieuvervuilen. De lezing vindt plaats in wijkcentrum Mare Nostrum in Alkmaar-Noord en is gratis toegankelijk.

Maarten Meester is ervan overtuigd dat filosofie kan helpen bij de aanpak van grote maatschappelijke problemen. In zijn boek De Meester-methode: de makkelijkste manier om te stoppen met milieuvervuilen legt hij uit hoe je als individu je mondiale voetafdruk verkleint en zonder opoffering bij kunt dragen aan een betere, groenere wereld. Tijdens de lezing licht hij zijn perspectief op milieuproblematiek uitgebreid toe en vertelt hij waar je tegenaan loopt als ‘bovengemiddeld betrokken burger’.

Locatie: Wijkcentrum Mare Nostrum, Arubastraat 2, Alkmaar. Toegang is gratis, maar het is noodzakelijk een plekje te reserveren via alkmaar@partijvoordedieren.nl.