Konijntje Rikki logeert de hele zomervakantie bij Clavis

Algemeen
Konijntje Rikki komt logeren in Alkmaar.
Konijntje Rikki komt logeren in Alkmaar. (Foto: Aangeleverd)

ALKMAAR - Eindelijk is het zover! Veel kinderen kijken er al lange tijd naar uit. Zaterdag 9 juli kunnen ze echt met konijntje Rikki knuffelen!

Dit lieve konijntje met het slappe oortje is ooit tot leven gebracht door kinderboekenschrijver Guido van Genechten en uitgegroeid tot één van de populairste karaktertjes van de Vlaamse uitgeverij Clavis. Sinds begin 2020 zit Clavis ook in Nederland en nu komt ‘hun’ konijntje de hele zomervakantie bij ze logeren. Maar dat is niet alles. Rikki krijgt, naast zijn eigen woon- en slaapkamer, ook zijn eigen tuin met kippen, kampeertent en ridderkasteel (met draak!) in de winkel.

De opening van deze Rikki Belevingsexpo is zaterdag 9 juli in de Clavis Kinderboekenwinkel in Alkmaar. En… Rikki is hier zelf ook bij! Dus zoek je voor zaterdag of voor de zomervakantie nog een leuke activiteit met je jonge kinderen? Kom dan naar Het Hooge Huys aan de Sint Laurensstraat 1 in Alkmaar. Rikki is er van 9 juli tot en met 27 augustus te vinden. De kinderboekhandel is maandag tot en met zaterdag geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Kosten: € 5,- per persoon (kinderen tot en met twee jaar gratis).