Timmerdorp JOL-Speelstad

Algemeen
Genieten in timmerdorp JOL-Speelstad
Genieten in timmerdorp JOL-Speelstad (Foto: aangeleverd)

ALKMAAR - JOL-Speelstad is een van de acht timmerdorpen in Alkmaar en vindt van 15 tot en met 19 augustus plaats. 

De organisatie is in handen van een aantal enthousiaste vrijwilligers met jarenlange ervaring. De locatie van het timmerdorp is het speelveld naast basisschool ‘De Vlieger’ aan de Sneeuwgansstraat in de wijk Daalmeer. Deze plek is ook heel goed bereikbaar voor kinderen die in de Vroonermeer wonen.

Tijdens het timmerdorp staan onder andere op het programma: hutten bouwen, creatief, een open middag waar de kinderen hun gebouwde hut kunnen laten zien aan ouders, opa’s en oma’s, waterspelen, levend ganzenbordspel, rariteitenbingo, tik- en kringspelen, schminken, pannenkoeken eten. En natuurlijk een spetterende slotavond met spelen, kermis en een vuurtje. Het thema van dit jaar is “Camping”. Laat je fantasie maar los op de hut die je gaat bouwen!

Kinderen van 6 t/m 13 jaar, die op de basisschool zitten en houden van buiten actief bezig zijn met leeftijdsgenootjes zijn van harte welkom. Inschrijven kan via de website https://www.jolspeelstad.nl. Er is een maximaal aantal plekken beschikbaar, dus schrijf snel in. Een hele week JOL kost slechts € 4,00 per kind. Betaling via een Alkmaarpas met een tegoed voor kinderen is ook mogelijk. Indien van toepassing, dan graag aangeven op het inschrijfformulier. Voor vragen kunt u mailen naar jolspeelstad@ziggo.nl.