Filmklassiekers onder de sterren

Algemeen
Do the right thing.
Do the right thing. (Foto: aangeleverd)

ALKMAAR - Wie onder de sterren van filmklassiekers wil genieten kan van 18-21 augustus terecht bij HAL 25 voor vier zomerse films, georganiseerd door Filmhuis Alkmaar.

Vier avonden achter elkaar, van donderdag tot en met zondag, is daar ’s avonds een openluchtvertoning te zien. Op het programma staat een viertal moderne klassiekers. Stuk voor stuk mooie films om in de open lucht de zomer mee te vieren. In Little Miss Sunshine (2006) reist een familie kriskras het land door met hun Volkswagen-busje. In Kathryn Bigelow’s Point Break (1991) probeert Keanu Reeves de golven te overmeesteren. In Spike Lee’s Do the Right Thing (1989) lopen op de heetste dag van het jaar in Brooklyn de gemoederen hoog op. En in Luca Guardagnino’s sensuele film A Bigger Splash (2015) wanen we ons in zonnig Italië. 

Inloop

Inloop bij HAL 25 is vanaf 21.00 uur, de films starten om 21.45 uur. Kaarten voor de buitenfilmvertoningen kosten € 11,50 en zijn te koop op www.filmhuisalkmaar.nl. Meer informatie en het volledige filmprogramma: www.filmhuisalkmaar.nl.