Racoon komt naar Alkmaar.
Racoon komt naar Alkmaar. (Foto: aangeelverd)

KaasPop Alkmaar met onder meer Racoon, Son Mieux en Time Bandits

Algemeen

ALKMAAR - Met absolute hoofdacts als Racoon en Son Mieux belooft Kaaspop Alkmaar zaterdag 17 september een waar muziekspektakel te worden! Deze editie niet 1 stage maar 3 stages waaronder de CRAZY 90s stage en de Taverne Bergen stage. In de grote circustent spelen Racoon, Son Mieux, Time Bandits, Savine, Weekend Warriors, Box of Kings en Uncle Harry’s Punch. In de CRAZY 90s tent is de line-up: T- Spoon Reloaded, Devious, DJ Jean & MC Maron Hill, Erick E, DNS, Sander den Ouden en Ominous & Sequence feat. MC Remsy. 93. De derde stage, gehost door Taverne Bergen, met bands als TWISTER!, Tailbones, Alison’s Fall, One Revolution, Pheromones en Organix. Vrijdag 16 september is er ‘Een Alkmaarse avond met...’ met dé ultieme Andre Hazes tribute band. 

Voor degene die al in het bezit zijn van een ticket voor de editie van 2020 krijgen in de aankomende weken een nieuw ticket toegestuurd naar het e-mailadres waar destijds de tickets op zijn aangeschaft. Wie nog geen kaarten bestelt ze op www.kaaspopalkmaar.nl

Een Alkmaarse avond met….

KaasPop Alkmaar organiseert op vrijdag 16 september voor het eerst ‘Een Alkmaarse avond met...’ De eerste editie hebben wij de ultieme Andre Hazes tribute band “Een Avond met H6” gestrikt om te komen spelen. Verwacht een show met 13-koppige liveband. Geen enkele Nederlandse zanger is jaren na zijn dood nog steeds zo immens populair als Andre Hazes.

Zing mee met ‘Een Beetje Verliefd’, ‘De Vlieger”, ‘Zij Gelooft in Mij’ en al die andere grote hits. Deze live band maakt er iedere avond een groot Hazes feest van, alle hits komen voorbij. Om de sfeer er lekker in te krijgen zullen Jacco Silver en Rene Verkerk dit spektakel vanaf 19:00 uur openen om pas 23:30 uur de deuren te sluiten.

Racoon

Het is KaasPop Alkmaar gelukt om de absolute top-act Racoon naar KaasPop Alkmaar te krijgen. Deze Zeeuwse band zorgde vorige week nog voor een schitterend optreden tijdens Concert at Sea en zal tijdens het festival de pannen van het dak spelen! Naast deze geweldige band zal ook Son Mieux acte de présence geven. Zij waren één van de top-acts tijdens de laatste editie van Pink pop. Fire en soul, zij hebben het allemaal! Savine, bekend van top-40 hits ‘Never Compare’ en ‘25’ en bekroond op Radio 2 met de eerste Topsong van 2021 combineert jazz, soul en blues met popelementen en zorgt met haar rauwe maar soulstem voor een origineel geluid. Ook ‘oud gedienden’ Uncle Harry’s Punch zal weer aanwezig zijn op KaasPop Alkmaar en rocken als vanouds met de beste klassiekers. Als afsluiter staan de Weekend Warriors. Een explosie van plezier en herkenning voor iedereen van 8 tot 88. De jaren 80, 90 en zero’s vliegen voorbij tijdens een prettig gestoorde show tjokvol hits. 

Naast al deze optredens zullen aankomende week de laatste twee acts worden toegevoegd zodat er weer een line-up staat om trots op te zijn! KaasPop Alkmaar opent zijn deuren van 13:00 uur tot 23:30 uur. 

Kaaspop Alkmaar is een heerlijk festival.
Kaaspop heeft dit jaar drie stages.
Afbeelding
Afbeelding
Theatermaker zoekt werkloze Alkmaarders Algemeen 27 jan, 13:22
Afbeelding
Rabobank blijft founding partner Doesgoed Algemeen 27 jan, 12:49
Afbeelding
Ernstig ongeval: man zwaargewond naar ziekenhuis, hond overleden 112-nieuws 26 jan, 21:56
Afbeelding
Verzamelput Oudegracht moet overstromingen voorkomen Algemeen 26 jan, 15:26
Afbeelding
AZ verdient kolkend stadion Algemeen 26 jan, 13:44
Afbeelding
Parkeeroverlast in Rembrandtkwartier Algemeen 26 jan, 13:43
Afbeelding
Een kerk vol whisky Algemeen 26 jan, 13:19
Afbeelding
Informatiemarkt Noordwest Oncologisch centrum Algemeen 26 jan, 13:04
Afbeelding
Burgemeester leest voor Algemeen 26 jan, 12:01
Afbeelding
Werken in thuiszorg: 'Ik begeleid mensen naar een mooi einde' Zorg 26 jan, 11:07
Afbeelding
Grote vraag naar verkeersmaatje duidt op veel onveilige verkeerssituaties in Noord-Holland Algemeen 26 jan, 10:06
Afbeelding
Onduidelijkheden over Waalstraatpad: 'Hoe tijdelijk is de tijdelijke bestrating?' Algemeen 26 jan, 08:55
Afbeelding
Selectiewedstrijden kunstrijden in De Meent Algemeen 25 jan, 13:33