Dinsdagmatinee: monoloog ‘Moeder van Glas’

Algemeen
Het Dinsdag Matinee gaat beginnen.
Het Dinsdag Matinee gaat beginnen. (Foto: aangeleverd)

ALKMAAR - Theater De Vest start dinsdagmiddag 27 september met de eerste voorstelling in de serie Dinsdag Matinee; de aangrijpende monoloog ‘Moeder van Glas’ van Productiehuis Lente’.


Ook in het nieuwe theaterseizoen programmeert De Vest een vijftal voorstellingen voor iedereen die ’s avonds liever niet meer de deur uit gaat. De voorstellingen in diverse genres, zoals toneel, muziektheater en cabaret, zijn op vijf dinsdagmiddagen om 14.00 uur te bezoeken. De toneelvoorstelling ‘Moeder van Glas’ (naar het boek van Roos Schlikker) is 27 september te zien, de toneelmonoloog ‘In de schaduw van Rembrandt’ van Julika Marijn 14 februari. Zing mee met golden oldies bij het meezingcabaret ‘Vuile Huichelaar’ (1 november) of waan je in Parijse kerstsfeer tijdens een hartverwarmend theaterconcert van The Legends (13 december). Verhalenverteller Abdelkader Benali brengt het betoverende sprookje ‘Een nacht met Sjahrazade’ met prachtige klassieke muziek van onder anderen Grieg, Tsjaikovski en Dvorák op 14 maart.

Wie alleen komt wordt welkom geheten door de gastvrouw/-heer. In de foyer is een plek voor een gezellig samenzijn met gelijkgestemden. Het drankje na afloop is bij de toegangsprijs inbegrepen! Na afloop van de voorstellingen op 27 september, 14 februari en 14 maart is er een meet & greet met de artiesten.

Meer informatie

De voorstellingen zijn ook te bezoeken met de Stichting Vier Het Leven. Een kaartje wordt dan gereserveerd en bezoekers worden opgehaald en thuisgebracht. Meer informatie: www.4hetleven.nl. Toegangskaarten voor alle voorstellingen kunnen worden gereserveerd via www.taqatheaterdevest.nl