Kaasdragers op schoenen met skyline Alkmaar

Algemeen
Kaasdragers bij Waardijk Schoenen voor de schoenen én riem met skyline van Alkmaar en kaasdragers als afbeelding.
Kaasdragers bij Waardijk Schoenen voor de schoenen én riem met skyline van Alkmaar en kaasdragers als afbeelding. (Foto's: Fer Korver)

ALKMAAR - Het was een bijzonder gezicht. De Alkmaarse kaasdragers waren vanmiddag in de winkel van Waardijk Schoenen en lieten hun vertrouwde schoenen even links liggen om de unieke schoenen - en bijpassende riem - met de skyline van Alkmaar aan te schaffen. Op de neus van de schoen zijn Alkmaarse kaasdragers afgebeeld. De schoen én riem zijn in samenwerking met Floris van Bommel ontwikkeld wegens het 175-jarig bestaan van Wijkdijk Schoenen.


Op de skyline zie je onder meer afbeeldingen van De Waagtoren, het Accijnstorentje, de Molen van Piet en de Grote Kerk. Ook voormalig hotel ‘De Nachtegaal’ - waar schoenenwinkel Waardijk huist - is in het leer gelaserd. “We vonden het wel een bijzonder idee om met deze schoenen op deze manier aandacht te geven aan ons jubileum”, liet eigenaar Bert Waardijk eerder optekenen. Van de schoenen is een gelimiteerd aantal beschikbaar, maar het zou zomaar kunnen die dat al verkocht zijn, want de belangstelling is enorm. 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding