Hoofdredacteur Dorien Modderman reikt het eerste exemplaar van de Najaar & Wintereditie van het Alkmaar Prachtstad Magazine uit aan burgemeester Anja Schouten.
Hoofdredacteur Dorien Modderman reikt het eerste exemplaar van de Najaar & Wintereditie van het Alkmaar Prachtstad Magazine uit aan burgemeester Anja Schouten. (Foto: Ed van de Pol)

Warme wintermaanden met Alkmaar Prachtstad Magazine

Algemeen

ALKMAAR - Hij is er weer: een nieuw Alkmaar Prachtstad Magazine. Hoofdredacteur Dorien Modderman reikte het eerste najaar- en wintereditie uit aan burgemeester Anja Schouten.

Met het veranderen van het seizoen verschijnt het Alkmaar Prachtstad Magazine barstensvol evenementen. De hele herfst en winter is er enorm veel leuks te zien en beleven. In het Alkmaar Prachtstad Magazine vind je uitgebreid aandacht voor het World Living Statues Festival, krijg je Warme Wintermaanden tips - denk bijvoorbeeld aan een bezoek aan het Pietenhuis in de Grote Kerk en het Midwinterfeest in Graft-De Rijp - en check je de complete Uitagenda. Bekijk ook alles wat er dit jaar van 1 tot en met 8 oktober rondom Alkmaar Ontzet te doen is. Houd je brievenbus in de gaten want deze week valt het gratis magazine in heel regio Alkmaar op de deurmat.

Complete Uitagenda

Burgemeester Anja Schouten is enthousiast. “Wat geweldig om te zien hoeveel er dit najaar te doen is in Alkmaar. In de stad en in de dorpen, voor iedereen - van jong tot oud - zijn er concerten en exposities. Je beleeft al veel voorpret door te lezen over de Warme Wintermaanden activiteiten. En natuurlijk vieren we samen van 1 tot en met 8 oktober het Alkmaar Ontzet. Bijzonder dit jaar is dat we op 8 oktober het startsein geven van de viering van het jubileumjaar Alkmaar Ontzet 450 jaar. Mensen kunnen nu al hun eigen initiatief indienen om er samen een onvergetelijk jubileumjaar van te maken. In het Alkmaar Prachtstad Magazine kan je hier meer over lezen.”

Alkmaar Prachtstad Magazine

Alkmaar Prachtstad Magazine is het gratis city magazine voor en over Alkmaar. Het verschijnt twee keer per jaar in een oplage van 110.000 exemplaren in Alkmaar en omstreken. Het magazine wordt huis aan huis verspreid in de regio en is te vinden op diverse plekken in en rond Alkmaar. De complete Uitagenda vind je op www.alkmaarprachtstad.nl. Volg ook @alkmaarprachtstad op Facebook, Instagram en TikTok voor alle actuele evenementen, tentoonstellingen en festivals.

Vond je dit interessant?

Word wekelijks binnen 5 minuten bijgepraat
over het laatste nieuws uit Alkmaar

Wij verwerken jouw gegevens zoals omschreven in onze privacyverklaring

Afbeelding
Zanger en gitarist Paul van Kessel in De Brouwerij Algemeen 20 uur geleden
Afbeelding
Stedelijk Museum Alkmaar: ‘Voor het eerst een tentoonstelling die over één specifieke plantage gaat’ Cultuur 28 nov, 21:01
Afbeelding
Goud voor elfjarige Olivia Voskuijl Algemeen 28 nov, 15:44
Afbeelding
Theatervoorstelling Mensenkinderen in première Algemeen 28 nov, 15:28
Afbeelding
Oranje in Qatar: matige start kan leiden tot groot succes Oranje 28 nov, 15:00
Afbeelding
Brons op WK trampolinespringen synschroon Algemeen 28 nov, 14:58
Afbeelding
Groots Alkmaar over Gastvrijheid Algemeen 28 nov, 14:51
Afbeelding
Kerstconcert Grootkoor Alkmaar met Henk Poort Algemeen 28 nov, 14:30
Afbeelding
AlkmaarPas nu ook voor middeninkomens Algemeen 28 nov, 14:21
Afbeelding
Sam van Etten sluit af in Egypte en Rosmalen Algemeen 28 nov, 13:55
Afbeelding
Angels zingt Winterwarmte Algemeen 28 nov, 13:42
Afbeelding
Green Soap Company: ‘Doe mee aan de OVNH, alleen al voor publiciteit en een groter netwerk’ Algemeen 28 nov, 10:59
Afbeelding
Wat je kunt verwachten van een PowerPoint designer Algemeen 27 nov, 15:19
Blijf net zoals 10.000 andere Nederlanders up-to-date Schrijf je in voor onze nieuwsbrief