Young Adult Leesclub Event met Valentijn Ringelberg

Cultuur
Valentijn Ringelberg, Alkmaarder en fantasyschrijver, verzorgt een fantasyworkshop.
Valentijn Ringelberg, Alkmaarder en fantasyschrijver, verzorgt een fantasyworkshop. (Foto: Aangeleverd)

ALKMAAR - De leesclub van boekhandel Van der Meulen’s bestaat 5 jaar en daarom is er zaterdag 29 oktober de Young Adult Leesclub Event met Alkmaarder en fantasyschrijver Valentijn Ringelberg. Ook aanwezig zijn schrijfsters Chinouk Thijssen en Astrid Boonstoppel. De avond bestaat uit workshops, interviews met de auteurs, een signeersessie en een bingo.

Valentijn Ringelberg, bekend van de fantasyserie De Raad van Vha’Rymn, laat in zijn boeken een sterke fantasiewereld zien met verschillende soorten wezens. In zijn workshop leer je je eigen fantasiewezens creëren. 

Chinouk Thijssen heeft diverse thrillers op haar naam staan en zal daarom tijdens haar workshop ‘Hoe schrijf je een spannend verhaal?’ alle trucjes van een spannend verhaal blootgeven. Daarna gaan deelnemers direct zelf aan de slag met het schrijven van een spannende scène.

Reserveren

Kaartjes kosten €11,20 en zijn te reserveren via www.eventbrite.co.uk/e/tickets-yale-young-adult-leesclub-event-alkmaar-399527697097. De avond is op zaterdag 29 oktober van 18:30 tot 22:00 uur bij boekhandel Van der Meulen’s aan de Langestraat 87 te Alkmaar.