Dierendagactie voor minima

Algemeen
Partij voor de Dieren zamelt diervoeding in op dierendag.
Partij voor de Dieren zamelt diervoeding in op dierendag. (Foto: aangeleverd )

ALKMAAR – Om minima een steuntje in de rug te geven zamelt Partij voor de Dieren Alkmaar op dinsdag 4 oktober diervoeding in. Iedereen die snacks, droogvoer voor honden of katten wil doneren is welkom.

Huisdieren zijn voor veel mensen belangrijk. Ze geven onvoorwaardelijke liefde en bieden steun in moeilijke tijden. Juist daarom willen veel mensen hun huisdier niet afstaan, ook als ze eigenlijk te weinig geld hebben om de verzorging te betalen. Mensen met een klein inkomen zitten dit jaar door de torenhoge inflatie en de hoge energiekosten enorm in de knel. Met haar Dierendagactie wil de Partij voor de Dieren juist deze groep Alkmaarders een hart onder de riem steken en eraan bijdragen dat hun dieren ondanks een krapper inkomen toch goed verzorgd worden.

Elke gift is welkom
Wie daaraan wil bijdragen is op 4 oktober tussen 11.00 en 12.00 uur welkom op het Stadhuis van Alkmaar (achteringang Breedstraat, tegenover nr. 25) om snacks, droogvoer of blikvoer voor honden en katten te doneren. Elke gift is welkom.

De opbrengst wordt overhandig aan de Voedselbank Alkmaar. Zij zullen vervolgens zorgen voor de verdeling onder hun deelnemers met huisdieren.

Lukt 4 oktober niet, maar wil je wel doneren? Stuur een mail naar fractiealkmaar@partijvoordedieren.nl