Stimuleringsfonds Alkmaar: laatste kans om mee te doen

Algemeen
De Prachtstraatjes zijn een initiatief van het Stimuleringsfonds Alkmaar.
De Prachtstraatjes zijn een initiatief van het Stimuleringsfonds Alkmaar. (Foto: aangeleverd)

ALKMAAR - Het Stimuleringsfonds Alkmaar roept iedereen nog een laatste keer op om met verbindende initiatieven te komen die een breed economisch effect hebben op de hele stad. Dien vóór 1 november je aanvraag in.

Afgelopen tijd zijn veel initiatieven ondersteund met dank aan het Stimuleringsfonds Alkmaar. Zo is de vergroening van de Prachtstraatjes mogelijk gemaakt evenals Museumnacht en Kleurrijk De Rijp. Het Stimuleringsfonds verstrekt subsidies voor innovatieve plannen, geeft feedback op projecten, begeleiding bij het maken van aanvragen en zorgt zo voor economische groei. Farzad Ghaus, voorzitter beoordelingscommissie Stimuleringsfonds Alkmaar: “Met ideeën van ondernemende Alkmaarders krijgt Alkmaar de positieve impuls die ze verdient. We dagen ondernemers en bewoners nog een laatste keer uit om tot verbindende initiatieven te komen die een breed economisch effect hebben op de hele stad!”

Plannen om heel Alkmaar te vergroenen? Kom maar op!

Dien vóór 1 november je project in
Een project kan bijdragen in de categorie sport, cultuur of economie, of een combinatie daarvan. Heb je een goed idee? Dien dan vóór 1 november online de aanvraag in via www.alkmaar.nl/stimuleringsfonds-alkmaar. De beoordelingscommissie helpt initiatiefnemers graag op weg. Voor advies, ondersteuning, inspiratie of hulp bij de aanvraag kun je een mail sturen naar stimuleringsfonds@alkmaar.nl.

Afbeelding