Hortus Alkmaar: kunstenaars van de maand oktober

Algemeen
Foto: Gele vis – Niet de titel van het werk – Ruben van Rijs
Foto: Gele vis – Niet de titel van het werk – Ruben van Rijs (Foto: Aangeleverd)

ALKMAAR - De Kunstschool Artiance Speciaal uit Alkmaar presenteert het beeldende werk van een aantal deelnemende kunstenaars in het Kascafé van Hortus Alkmaar. De expositie is de hele maand oktober te zien.

Mensen met een beperking en beeldend talent leren bij de Kunstschool hun kunstzinnige vaardigheden te gebruiken en zodoende authentiek werk te maken. De exposanten werken al jaren bij de Kunstschool aan hun unieke repertoire. Elke kunstenaar vertelt zijn eigen verhaal en geeft een uniek inkijkje in hoe zij de wereld ervaren. Er wordt gewerkt in uiteenlopende technieken, van schilderen tot grafiek en ruimtelijk werk. De deelnemende kunstenaars zijn: Max Carper, EES, Saskia deBrot, William de Weert, J.D., Ruben van Rijs, Dario Borchetta, Alex Zwart, Cor Kwast, Merel de Vos en Felix Deutekom. 

Expositie

De expositie is te zien van 4 oktober t/m 30 oktober 2022 bij Hortus Alkmaar, Berenkoog 43. De deuren zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag 10.00 t/m 17.00 uur en zaterdag en zondag 12.00 t/m 17.00 uur. Entree: € 5,- voor toegang tot de tuin, inclusief expositie. Kinderen t/m 12 jaar gratis, 13 t/m 18 jaar € 2,50. Meer informatie: www.hortusalkmaar.nl.