Ramkraak kledingzaak Köster Alkmaar

Algemeen
Afbeelding
(Foto: Michel van Bergen)

ALKMAAR - Luxe kledingwinkel Köster heeft dinsdagochtend in alle vroegte veel schade opgelopen bij een ramkraak. Rond drie uur vond de ramkraak op kledingwinkel in het centrum van Alkmaar plaats. Onbekenden reden een BMW door de gevel van de winkel. De wagen kwam helemaal in de winkel tot stilstand. Op de wagen zaten Poolse kentekenplaten, bovenop de Nederlandse geplaatst.

Na de ramkraak gingen de daders er vandoor. Voor zover bekend zijn deze nog niet opgepakt. Voor de winkel lag nog een tang en een jas uit de winkel. De politie is direct een zoekactie gestart maar voor zover bekend zijn de daders nog niet gepakt. Via twitter laat de politie weten later in de ochtend meer informatie te geven. De aangeslagen eigenaar en zijn zus kwamen aangeslagen poolshoogte nemen bij de ravage die de ramkraak heeft aangericht. De Forensische Opsporing gaat alle sporen veilig stellen.

https://twitter.com/POL_NHN/status/1599950534500241408
Ramkraak bij winkel aan #Ritsevoort #Alkmaar. Omstreeks 03.00 uur alarmmelding bij politie binnen. Auto tegen gevel. Daders voortvluchtig. Politie doet nu onderzoek. Later vanochtend meer berichtgeving.

Afbeelding
Afbeelding