Familievoorstelling ‘Wolfgang het Wonderjong’

Algemeen
Familievoorstelling 'Wolfgang het Wonderjong'
Familievoorstelling 'Wolfgang het Wonderjong' (Foto: Sanne Peper)

ALKMAAR - De familievoorstelling ‘Wolfgang het Wonderjong’ is woensdag 1 en donderdag 2 maart  te zien in theater De Vest. 

Hoe ver push je je kind als het talent heeft? En wat zijn vervolgens de effecten op dat kind? Hoe schrijf je eigenlijk een supertof muziekstuk? En wat gebeurt er als vriendschap omslaat in jaloezie? Dat zijn de centrale vragen in de muzikale familievoorstelling ‘Wolfgang, het wonderjong’, die momenteel door het land toert.

Wolfie en Tonnie

In ‘Wolfgang, het wonderjong’ wordt de briljante vroegbloeier Wolfgang (Wolfie) en zijn pubermattie Antonio (Tonnie) Salieri gevolgd, in hun tocht langs paleizen, studentenhuizen en muziekhallen. Zijn bijna even begaafde zusje Nannie, zijn dominante vader, het Weense hof, en vele studentenvrienden bevolken de achtbaanrit door het bijzondere bestaan van een brutaal fenomeen. Wolfgang het Wonderjong’ is muziektheater voor iedereen vanaf acht jaar, vol rake noten, puberverlangens en hartstochtelijke vriendschappen, met originele liedjes van Theo Nijland, gebaseerd op Mozarts muziek.

‘Wolfgang het Wonderjong’ is op woensdag 1 maart om 19.00 uur en donderdag 2 maart om 14.30 uur in De Vest te zien. Toegangskaarten via www.taqatheaterdevest.nl of via de kassa.