Opbrengsten KOOK voor herstel dak internaat

Algemeen
internaat Zout der Aarde en de bijbehorende basisschool Richel Jozef in Paramaribo.
internaat Zout der Aarde en de bijbehorende basisschool Richel Jozef in Paramaribo. (Foto: aangeleverd)

ALKMAAR - Op zoek naar pareltjes voor weinig geld? KOOK opent zaterdag 1 april weer haar deuren van 10.00 tot 15.00 uur in het pand aan de Zijperstraat 36A. De opbrengst wordt gebruikt om ontwikkelingsprojecten in de Derde Wereld te financieren.

In de maand maart helpt KOOK bij het herstellen van het dak van internaat Zout der Aarde en de bijbehorende basisschool Richel Jozef in ParamariboDe economische toestand in Suriname is zeer slecht. Het doel van dit project is de leefomstandigheden op het internaat op orde brengen. Het internaat biedt onderdak aan kinderen van zes tot en met zestien jaar. Er zijn heel veel kinderen die opgevangen moeten worden in internaten en speciale scholen, waaronder wezen, kinderen van criminele ouders en arme gezinnen en gezinnen uit de jungle die anders niet naar school zouden kunnen. 

Bruikbare spullen over? Lever ze in bij het KOOK-pand aan de Zijperstraat 36A, op maandag en woensdag van 10.00 tot 15.00 uur. Spullen laten ophalen kan ook, bel 072 - 5117891.