Inschrijving avond4daagse Alkmaar geopend

Algemeen
Inschrijven voor Wandel4daagse Alkmaar.
Inschrijven voor Wandel4daagse Alkmaar. (Foto: aangeleverd)

ALKMAAR - De avond4daagse van Alkmaar vindt plaats van maandag 8 tot en met donderdag 11 mei. Deelnemers wandelen dagelijks een route van vijf kilometer. Wie de wandeltocht voltooit wordt beloond met de officiële avond4daagse medaille op de feestelijke finishdag op de Noorderkade. Meedoen kost 6,50 euro en aanmelden kan vanaf nu via www.alkmaarsport.nl/avond4daagse.

Na een succesvolle editie in 2022, slaan Alkmaar Sport en Klein Alkmaar ook dit jaar de handen ineen. Traditioneel doen vele Alkmaarse basisscholen mee aan dit evenement, maar het is ook mogelijk individueel in te schrijven. De start- en finishlocatie is aan de Noorderkade, de eerste drie dagen kunnen deelnemers eventueel ook opstarten bij het stempelpunt en vanaf daar hun ronde maken. 

Peuters en ouderen

Voor kinderen die nog te jong zijn om aan de echte avond4daagse mee te doen, wordt donderdag 11 mei een Peuterloop georganiseerd. Als de grote groep gestart is, lopen deze jongste deelnemers een rondje om Winkelcentrum Ringers. Uiteraard wordt ook deze inzet beloond met een medaille. Gedurende de week worden ook wandelingen georganiseerd voor de verzorgingscentra in de wijken in samenwerking met de sportregisseurs van Alkmaar Sport.