Doe mee met de roeiwedstrijd
Doe mee met de roeiwedstrijd (Foto: aangeleverd)

Roeiwedstrijd (8 oktober-evenement)

zaterdag 1 oktober 2022 0:00

ALKMAAR - Er is altijd een aantal 8 oktober-evenementen waarvoor je je moet opgeven. Bijvoorbeeld de Vlettenroeiwedstrijd. Sinds 1985 wordt die traditiegetrouw de zaterdag vóór 8 oktober op het Noordhollandsch Kanaal georganiseerd. Dit jaar gebeurt dat op zaterdag 1 oktober. Een supergezellig evenement om met een clubje mensen (collega’s, vrienden, schoolpleinouders, buren…) aan mee te doen. Hou jij wel van een wedstrijdje en wil je lekker een dagje op het Alkmaarse water doorbrengen met je beste matties? Zoek dan zeven mensen bij elkaar en geef je vóór zaterdag 24 september op! Het aantal deelnemende teams is beperkt, dus schrijf je snel in via roeiwedstrijden@zeekadetkorps-alkmaar.nl.