Victorie kidsplein op Paardenmarkt.
Victorie kidsplein op Paardenmarkt. (Foto: aangeleverd)

Victorie Kidsplein op Paardenmarkt

zaterdag 8 oktober 2022 10:00 tot 15:00

ALKMAAR - Voor de jongste Alkmaarders is er op 8 oktober genoeg te beleven. Want op de Paardenmarkt wordt een heel Kidsplein voor hen ingericht! Voor een flink deel overdekt, dus zelfs bij minder fraai weer is het daar straks één groot feest. Wat valt er voor de kids allemaal te doen in en rond de tent? Ze kunnen kijken bij de ballongoochelaar of zelf creatief aan de slag bij de kleur- en knutseltafel. Er zijn Oudhollandse spelletjes én schminkkunstenaars die de kids een superfeestelijke snoet geven. Willen ze tussendoor even relaxen, dan kunnen ze ritje maken in de SKOA/Kiddies-trein. En hebben ze juist energie over? Dan is er een springkussen waarop ze zich kunnen uitleven. Vanaf de Paardenmarkt ben je trouwens ook zó op de Kanaalkade, waar de hulpdiensten zich ‘s ochtends presenteren.