Arthur Heuwekemeijer, saxofonist.
Arthur Heuwekemeijer, saxofonist. (Foto: Aangeleverd )

Ongehoord Jazz Trio in De Brouwerij

vrijdag 2 december 2022 20:30

Vrijdagavond 2 december brengen SBS Jazz en De Brouwerij een jazz trio waarvan de muzikanten eigenlijk geen introductie meer behoeven. Joris Teepe op contrabas, Arthur Heuwekemeijer en Dimitri Chapeau op tenorsax geven onder hun formatienaam TrioSax een adembenemend concert. Deze tweede impro-jazzavond van dit seizoen belooft ook zonder drummer een fascinerende avond te worden, want bassist Joris Teepe overtreft elk slagwerkinstrument. Tel daar het fabuleuze blaasspel van Arthur Heuwekemeijer en Dimitri Chapeau bij op en je bent direct verkocht.

TrioSax speelt in Podiumcafé De Brouwerij aan het Luttik Oudorp 78 te Alkmaar. De avond begint om 20.30 uur. Een kaartje kost € 10,00 (liefst contant). Een plaats is te reserveren via reserverendebrouwerij@gmail.com. Vermelden bij reserveren: datum, aantal personen, naam en telefoonnummer.

Locatie