6 en 7 december in de Grote Kerk.
6 en 7 december in de Grote Kerk. (Foto: aangeleverd)

The CineMusic Experience in de Grote Kerk

dinsdag 6 december 2022 20:00 tot 23:00

Op 18 november start de tour van The CineMusic Experience. In deze unieke beleving speelt het orkest met 32 musici en dirigent 25 nummers uit wereldberoemde films. Van James Bond tot Star Wars en van Schindler’s List tot Jungle Book. Het wervelende programma wordt gepresenteerd door niemand minder dan filmjournalist René Mioch. In Alkmaar is de Experience te beleven op 6 en 7 december in de Grote Kerk.

De kennis van Mioch over films en zijn interviews met de vele filmacteurs, regisseurs en componisten van filmmuziek zijn integraal onderdeel van de show. De live muziek van het grootse orkest wordt begeleid door filmbeelden en lichteffecten. De concertshow is te zien en te beleven in grote kerken in Enkhuizen, Zaandam en Alkmaar, als ook in de Stadsschouwburg van Velsen. Op het avondvullende programma staan onder andere: James Bond, 1917, Pirates of the Caribbean, Interstellar, Star Wars, Spirit, Forrest Gump, Imitation Game, Jurassic Park, Gladiator, Schindler’s List en Jungle Book.

Tickets

Meer informatie over The CineMusic Experience: cinemusic.nl. Tickets vanaf € 32,50 via cinemusic.nl/tickets.

Locatie