City Run Alkmaar.
City Run Alkmaar. (Foto: Vincent van den Boogaard)

Alkmaar City Run by night

woensdag 25 mei 2022 20:45

Woensdag 25 mei is de Alkmaar City Run. Wie ook 5 of 10 kilometer door het centrum van Alkmaar wil rennen schrijft zich in via www.alkmaarcityrunbynight.nl

Na twee virtuele edities gaat er eindelijk weer een ‘echte’ Alkmaar City Run by night plaatsvinden. Sportorganisatie Le Champion kijkt er naar uit om 10.000 hardlopers te ontvangen in het historische centrum van Alkmaar. Op parcours over 5 en 10 kilometer galmen de beats door de straten en schitteren de lichtobjecten. De dertig bands en dj’s én de aanmoedigingen van de bewoners en horeca geven de hardlopers deze avond vleugels.

Rollebol Kids Run

Kinderen kunnen deze avond hun energie kwijt tijdens de Rollebol Kids Run. Een succesvol onderdeel voor bassischolieren. Voor kinderen van 4 tot en met 9 jaar staat er een 800 meter op het programma. De 1.600 meter is voor de leeftijd 7 tot en met 12 jaar. Inschrijven is mogelijk tot de limiet van 10.000 deelnemers is bereikt. De 5 en 10 km staat zowel voor individuele hardlopers als de Business Run op het programma. 

Locatie

  • Canadaplein

    Canadaplein null
    Alkmaar