De derde spellenbeurs van Alkmaar komt eraan.
De derde spellenbeurs van Alkmaar komt eraan. (Foto: aangeleverd)

Spellenbeurs in Mare Nostrum

zaterdag 28 mei 2022 10:00 t/m 17:00

ALKMAAR - Wijkcentrum Mare Nostrum aan Arubastraat 2 vormt zaterdag 28 mei van 10.00 tot 17.00 uur het decor voor de derde spellenbeurs in Alkmaar.

Twee jaar geleden was het een enorm succes met meer dan driehonderd bezoekers. Naar verwachting trekt de beurs dit jaar nog meer bezoekers. Ook voor kinderen wordt dit een leuke ochtend en middag. ‘Sunny Games’ is dit jaar aanwezig met spellen speciaal voor kinderen. Ook de mooie spellen van Haba liggen klaar. De kleintjes worden ook vermaakt en kunnen geschminkt worden. Het doel van de beurs is om kinderen, jongeren en volwassenen te laten ervaren hoe leuk het is om een spel met elkaar te spelen. Net als in de vorige editie zullen in diverse ruimtes allerlei bord- en kaartspellen te zien en te spelen zijn. Ook spellen als Magic The Gathering, Dungeons & Dragons en Warhammer kunnen gespeeld worden.

De spellen worden beschikbaar gesteld door diverse standhouders. Daarbij is ook uitvoerig aandacht voor de uitleg ervan en kun je het spel uitproberen. Als je enthousiast geworden bent over een spel kun je het direct kopen. De Spellentoren is aanwezig voor verkoop en deskundig advies. Meer informatie op www.spellenbeursalkmaar.nl

Locatie