Zonder vrijwilligers geen sportevenementen.
Zonder vrijwilligers geen sportevenementen. (Foto: aangeleverd)

Nieuwe (sport)vrijwilligers werven met rondleiding De Meent

vrijdag 1 juli 2022 10:00

Ruim 5000 Alkmaarders leveren in hun stad als vrijwilliger een bijdrage aan de sport. Alkmaar Sport en Team Vrijwillig slaan de de handen inéén om dit vrijwilligerslandschap nog verder te versterken: Inwoners die -op wat voor manier dan ook- geïnteresseerd zijn in sport in het algemeen of de Alkmaarse sport in het bijzonder, kunnen zich aanmelden voor een unieke rondleiding door Sportcomplex de Meent. 

Na afloop van de rondleiding worden zij geïnformeerd over de mogelijkheden om een bijdrage te leveren aan de Alkmaarse sport. De eerste rondleiding vindt plaats op vrijdag 1 juli om 10.00 uur, aanmelden kan via www.teamvrijwillig.nl/alkmaarsport.

Locatie