Shoppingmarkt terug van weggeweest!
Shoppingmarkt terug van weggeweest! (Foto: aangeleverd)

Shoppingmarkt terug van weggeweest

zondag 3 juli 2022 11:00 t/m 17:00

ALKMAAR - We hebben het een paar jaar moeten missen, maar nu is het zover: de Akmaarse Shoppingmarkt vindt plaats op 3 juli van 11.00 uur tot en met 17.00 uur. In de grotere straten van Alkmaar zoals de Laat, Langestraat, Kerkplein, Koorstraat en Ritsevoort staan kramen van lokale winkeliers. Daarnaast vind je veel kramen van marktlui die het land rondreizen op zoek naar leuke markten.

Het is voor veel winkeliers de enige dag in het jaar dat ze hun waren buiten kunnen verkopen. Zij zijn dan ook voor hun winkel of elders in de stad met een kraam te vinden waar ze geweldige aanbiedingen presenteren. Op de Alkmaarse Shopping Markt vind je brocante, vintage, lederwaren, kleding, sieraden, ambachten, echt van alles en nog wat. Er is ruimte genoeg voor iedereen. Het wordt weer een levendige markt waar van alles te vinden is voor de koopjesjager! Ben je op zoek naar een leuke (bij)baan in één van de gezelligste steden van Nederland? Er is een speciale banenkraam waar winkeliers in de binnenstad hun vacatures aangeven. Kom kijken of er iets voor jou bij zit!

Er zijn niet alleen marktkramen om langs te struinen, er zijn ook leuke kinderattracties te vinden bij de Grote Kerk. Er is muziek van een sfeervol dixieland-bandje, en in de Langestraat staat een echte vleugel waar jij op mag spelen. Laat je talent shinen en play the piano! Dat is nog niet alles, want ook Madame Rosalie is aanwezig en voorspelt je de toekomst. Altijd fijn om te weten hoe het zal gaan in het leven! Ook hebben we het voor elkaar gekregen om de befaamde Looping Good ijsmakers te strikken. Een ijsje is altijd een feest maar Looping Good maakt er een nog veel groter feest van. Je vindt ze midden in de Langestraat. Zin in iets hartigs? Er lopen ook kaasmeisjes rond met verse kaasblokjes. Al deze extra’s worden je aangeboden door de gezamenlijke winkeliers van de binnenstad. Omdat ze het gezellig vinden dat je er bent!

Kortom, 3 juli Alkmaar Shopping Markt wordt een gezellige marktdag. Mis het niet en kom ook naar de Alkmaarse binnenstad! Wil je zelf deelnemen en nog een kraam reserveren? Kijk dan op www.alkmaarshopping.nl

Locatie