Liefdevol relatieadvies van Marja van Katendrecht
Liefdevol relatieadvies van Marja van Katendrecht (Foto: Annemieke van der Togt)

‘Relatie Advisatie Show’ in de Vest

vrijdag 15 december 2023 20:30

ALKMAAR - Misschien ken je haar nog van haar feestelijk optreden tijdens Zomer op het Plein vorig jaar, of van de ‘Grote Tupper Topper Show’. De charmante Marja van Katendrecht komt vrijdag 15 december opnieuw naar het theater met oprechte liefdesadviezen in de ‘Relatie Advisatie Show’ in Theater De Vest.

Tijdens deze door haar zelf ontwikkelde cursus-avond, prikkelt zij zichzelf en haar publiek en geeft (on)gevraagd advies. Marja schijnt haar licht op de toekomst en doorziet menselijke patronen. Zij mijmert over levensdoelen en zoekt naar nieuwe inzichten die toegang geven tot de Bron van het Geluk. Tijdens een bonte avond vol verrassingen hoopt zij van ieders (gebroken) hart weer een warm kloppend orgaan te maken. Marja zorgt ervoor dat je met een grote glimlach het theater verlaat. Gegarandeerd een prachtige avond!

Toegang

De voorstelling begint om 20.30 uur. Een toegangskaartje kost 19,50 euro (inclusief drankje en garderobe) en kan worden gereserveerd via www.taqatheaterdevest.nl of via de kassa (geopend van 17.00 - 21.00 uur, mailadres: kaartverkoop@taqatheaterdevest.nl).

Locatie