Meindert Talma, de 'meest onbekende popster' van Nederland.
Meindert Talma, de 'meest onbekende popster' van Nederland. (Foto: aangeleverd)

Optreden van Meindert Talma in Podiumcafé De Brouwerij

vrijdag 8 december 2023 20:00

ALKMAAR - Vrijdagavond 8 december om 20.00 uur staat muzikant, historicus en schrijver Meindert Talma in Podiumcafé De Brouwerij. Meindert Talma maakt muziek op volstrekt eigen wijze. De zanger, die zelf zijn koosnaampje “Meest onbekende popster” koestert, begeleidt zichzelf tijdens de Liedkunstavond op een Harmophone orgel.

Meindert Talma gaat door het leven als Nederlands meest onbekende popster. Maar hij gaat door en houdt vol. Zelf zei Meindert Talma in het tv-programma DWDD over zichzelf: “Ik ben niet de meest hype en mooie man van Nederland en heb ook niet de meest mooie zangstem. Maar ik ben zelf wel een grote fan van mezelf’.” Daar is niet iedereen het mee eens. In meer dan 25 jaar heeft Meindert Talma een uniek oeuvre opgebouwd, waarbij hij bij sommige albums een boek schreef. Klaas Knoolhuizen in Trouw: “Meindert Talma is mateloos fascinerend en volstrekt uniek.” Daar gaat ook het publiek tijdens de vrijdagse Salonavond zeker ‘iets’ van mee krijgen.

Reserveren

Podiumcafé De Brouwerij is te vinden aan het Luttik Oudorp 78 in Alkmaar. De entree is 10 euro per persoon (contant aan de kassa). Liefst vooraf reserveren via: reserverendebrouwerij@gmail.com.

Locatie