Wandel mee met de diëtiste
Wandel mee met de diëtiste (Foto: aangeleverd)

Wandelen met een diëtiste

woensdag 1 februari 2023 9:30

KOEDIJK - Een wandeling maken en ondertussen vragen stellen over een gezonde voeding en een gezonde leefstijl aan professioneel diëtiste Alfra Ouwerkerk. Het kan woensdag 1 februari, wanneer Alfra meeloopt met de wandelingen die Sport Vitaal elke woensdagochtend om 9.30 uur start vanaf de Rietschoot in Koedijk.

Voor wie graag een grotere afstand wil lopen, is er wekelijks de optie om tien tot twaalf kilomter te lopen, weliswaar zonder diëtiste. “De diëtiste sluit elke eerste woensdag van de maand aan bij deze wandeling vanaf de Rietschoot aan de Sakserstraat, het is heel bijzonder om te zien hoe al wandelend de mooiste gesprekken, vragen en adviezen de revue passeren,” licht Mirjam van der Welle toe namens Sport Vitaal. De organisatie biedt ook de mogelijkheid om een strippenkaart aan te schaffen op locatie, zodat de deelnemers 11 wandelingen bij de Loop Mee groepen van Sport Vitaal kunnen meedoen voor slechts € 15,-.

Aanmelden is niet nodig, iedereen is welkom om deel te nemen aan deze wandeltocht. Verzamelen om 9.30 uur bij de Rietschoot.

Locatie