Hermes Ahmadi.
Hermes Ahmadi. (Foto: aangeleverd)

Hermes Ahmadi in De Groene Zwaan

zaterdag 11 februari 2023 20:30

DE RIJP - Hermes Ahmadi is zaterdag 11 februari om 20.30 uur met de voorstelling ‘U bevindt zich hier’ te zien in De Groene Zwaan in De Rijp.

Wat is het leven waard? Deze vraag wordt door Hermes verkend tijdens zijn eerste voorstelling. Hij neemt bezoekers mee door zijn ervaringen in Afghanistan, in oorlog en vrede, en hoe het is om als Afghaans kind in Nederland op te groeien. Natuurlijk is het leven in Nederland anders dan in Afghanistan, maar het leven zelf wordt ook anders beleefd en gewaardeerd. Ook de overeenkomsten zijn echter opvallend, want zoveel verschillen wij mensen uiteindelijk niet van elkaar. Observaties, grapjes en anekdotes passeren de revue in dit persoonlijk en meeslepend verhaal.

De Groene Zwaan is te vinden aan Rechtestraat 12. De entree is 7,50 euro. Reserveren kan via www.degroenezwaan.nl

Locatie