Een mogelijke behandeling bij prostaatkanker is hormoontherapie.
Een mogelijke behandeling bij prostaatkanker is hormoontherapie. (Foto: cottonbro studio)

Themamiddag prostaatkanker

dinsdag 14 februari 2023 14:00 t/m 16:00

ALKMAAR - Noordwest Ziekenhuisgroep en inloophuis ’t Praethuys houden op dinsdag 14 februari een themamiddag over hormoontherapie bij prostaatkanker. Een mogelijke behandeling bij prostaatkanker is hormoontherapie. Wat is hormonale therapie en hoe werkt het? Wat zijn de mogelijke bijwerkingen van hormonale therapie en hoe kunt u daar mee om gaan? Deskundigen zijn als spreker aanwezig. Er is ruim de gelegenheid om vragen te stellen. De toegang is gratis.

Deze bijeenkomst is van 14:00 tot 16:00 uur in Wijkcentrum Overdie, van Maerlantstraat 8-10 in Alkmaar. Om deze themamiddag bij te wonen is aanmelding noodzakelijk. Belangstellenden kunnen voor informatie en aanmelding contact opnemen met ‘t Praethuys, info@praethuys.nl of 072 - 511 3644. 

Deze bijeenkomst is de eerste van een serie van vier bijeenkomsten over kanker. De bijeenkomsten staan los van elkaar en kunnen afzonderlijk worden bezocht. Bij iedere bijeenkomst is een deskundige aanwezig. Voor deze bijeenkomst geldt een maximum van 25 deelnemers. Meer informatie over deze bijeenkomsten is ook te vinden in de agenda op www.nwz.nl/agenda en www.praethuys.nl.

Locatie