Komedietalenten van 'Ik Ga Stuk!' komen naar Alkmaar.
Komedietalenten van 'Ik Ga Stuk!' komen naar Alkmaar. (Foto: aangeleverd)

Komedietalenten ‘Ik Ga Stuk!’ bestormen Alkmaar

donderdag 2 februari 2023 20:15 tot 22:00

ALKMAAR - Verschillende jonge en gepassioneerde cabaretiers gingen in ‘Ik Ga Stuk!’ onder leiding van Stefano Keizers aan de slag om hun droom te verwezenlijken, namelijk een carrière als cabaretier. De drie talenten die het uiteindelijk tot de finale schopten, hebben de harten van juryleden Thomas van Luyn, Soundos El Ahmadi en Jörgen Tjon a Fong veroverd. En de droom van de finalisten komt daadwerkelijk uit. Want Gavin, Farbod en Vlamousse gaan toeren door het land met hun zelfgemaakte humoristische stukken. Op donderdag 2 februari staan de drie komedietalenten in het TAQA Theater De Vest op het toneel en zullen zij heel Alkmaar omver blazen met hun show.

De aanstormende talenten mochten lessen volgen bij gerenommeerde Nederlandse cabaretiers. Zo hebben ze wijsheden meegekregen van grootmeesters als Tineke Schouten, Jandino Asporaat, Martijn Koning, Ashton Brothers, Arjan Ederveen en Margôt Ros. Hiermee zijn de finalisten in een sneltreinvaart klaargestoomd voor een carrière in de komedie. Het stuk dat de finalisten opvoeren, hebben zij volledig zelf bedacht en geschreven. Op 21 januari vind de première van de finalistentour plaats in Den Haag Diligentia. In totaal reizen de cabaretiers langs 30 Nederlandse theaters tijdens deze tour.

Kijk voor meer informatie en tickets op www.theaterdevest.nl. 

Locatie