5 februari is er de theatervoorstelling 'Hij Valt'
5 februari is er de theatervoorstelling 'Hij Valt' (Foto: aangeleverd )

Hij Valt, interactieve theatervoorstelling bij Artiance

zondag 5 februari 2023 15:30

ALKMAAR - Mensen-mens Martin en activiteiten-goeroe Peter nodigen de hele familie op zondag 5 en zaterdag 18 februari uit voor een high tea. En dit allemaal om tante Dorothea te helpen met haar probleem: Wat is nou werkelijk van waarde?

De theatervoorstelling is tot stand gekomen op initiatief van de helaas inmiddels overleden Margo Koopman. Zij wilde graag een voorstelling met en voor ouderen maken met daarin de thema’s ‘Wat te doen met 2 miljoen? ’ en ‘Hoe belangrijk is familie voor je?’ Het script is tot stand gekomen door het voeren van gesprekken met senioren in Alkmaar. Het publiek vormt ‘de familie’ van de spelers en wordt uitgenodigd om mee te denken over wat nou werkelijk van waarde is. Dit onder het genot van een high tea.

Reserveren

De voorstelling speelt zondag 5 februari en zaterdag 18 februari om 15.30 bij het Artiance, Canadaplein 3 in Alkmaar. Entree: € 9,00 inclusief koffie/ thee en iets lekkers Kaartverkoop: via www.artiance.nl/agenda Of reserveren: via reserveren@artiance.nl.

Locatie