Geniet van de Syrische maaltijd van Alaa en Ola Shams.
Geniet van de Syrische maaltijd van Alaa en Ola Shams. (Foto: aangeleverd)

Culinaire ontmoeting voor slachtoffers aardbeving

woensdag 22 maart 2023 18:30 tot 21:30

ALKMAAR - Theater De Vest vormt woensdag 22 maart van 18.30 tot 21.30 uur het onderkomen voor een culinaire ontmoeting. Tijdens ‘East Meets West’ is iedereen welkom om, onder het genot van een heerlijke Syrische maaltijd, samen te komen en door elkaar geïnspireerd te raken. Aanleiding voor dit benefietdiner is de ramp in Turkije en Syrië. 

Bij ‘East Meets West’ zijn alle deelnemers samen één grote familie. Samen wordt stilgestaan bij de vreselijke aardbevingen en geluisterd naar inspirerende denkers van over de hele wereld. Het diner wordt deze avond verzorgd door Alaa en Ola Shams. Beiden zijn afkomstig uit Syrië en zijn in Alkmaar hun eigen Syrische cateringbedrijf ‘Bites By Ola’ begonnen. Bij het opbouwen van hun bedrijf worden zij geholpen door PANGEA, een programma dat nieuwe Nederlanders helpt bij de start van hun onderneming. ‘East Meets West’ wordt gerealiseerd door een samenwerking tussen PANGEA, TAQA Theater De Vest, Grand Café Klunder en Stichting Doesgoed. Tickets via www.theaterdevest.nl

Locatie