Werk van Marcel Witte.
Werk van Marcel Witte. (Foto: aangeleverd)

Marcel Witte exposeert in NoordWest Ziekenhuis

woensdag 22 maart 2023 8:22 tot vrijdag 26 mei 8:22

ALKMAAR - Marcel Witte exposeert met foto’s tot en met 26 mei in het NoordWest ziekenhuis, locatie Alkmaar. Marcel Witte (1970) is een professioneel fotograaf met een passie voor stadsfotografie en landschappen. In deze expositie is een dwarsdoorsnede te zien van zijn fotokunst. Stadsfoto’s van Alkmaar in het mooie avondlicht. Maar ook een ‘artist impression’, een collage van verschillende Alkmaar-foto’s die één bijzonder geheel vormen. Een blikvanger is de iconische foto van de molen van Vlissingen die geteisterd wordt door een heftige storm. Witte heeft als fotograaf een eigen, herkenbare stijl ontwikkeld. Kleurrijk en dynamisch. Altijd op zoek naar de schoonheid van Nederlandse steden en landschappen, die soms aan de oude Meesters doet denken. Het Hollandse licht is een onderwerp op zichzelf. Naast het maken van eigen werk, fotografeert Witte ook in opdracht voor bedrijven. Hij beschikt over een eigen studio in het centrum van Alkmaar. Adres: NoordWest Ziekenhuisgroep Locatie Alkmaar Begane grond, hoofdstraat rode trap. Meer informatie op www.marcelwittefotografie.nl. 

Locatie