Speel je Wijs.
Speel je Wijs. (Foto: aangeleverd)

Speel je Wijs Festival

woensdag 22 maart 2023 14:30 tot 16:30

ALKMAAR - Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) houdt op woensdag 22 maart in wijkcentrum Overdie aan Van Maerlantstraat 8-10. 

Het festival is voor kinderen en ouders in wijkcentrum Overdie. Het wordt een middag vol activiteiten (knutselen, geschminkt worden, sport & spel, muziek, kinder-EHBO), workshops waarbij zowel de ouders als de kinderen betrokken worden, informatie-stands, opvoedadviezen en meer. Ook dit jaar worden de ouders uitgenodigd om actief deel te nemen aan de vele bezigheden. Kinderen (0-8 jaar) en ouders/verzorgers zijn van harte welkom van 14:30 tot 16:30 uur, de toegang is gratis. Meer informatie via www.cjgalkmaar.nl. Het Centrum voor Jeugd en Gezin is dé plek waar (aanstaande) ouders, opvoeders, jongeren en professionals terecht kunnen voor vragen over opvoeden en opgroeien.

Locatie