Muziekvereniging Aurora.
Muziekvereniging Aurora. (Foto: aangeleverd)

Donateursconcert muziekvereniging Aurora

zaterdag 15 april 2023 20:00

KOEDIJK - Muziekvereniging Aurora houdt zaterdagavond 15 april om 20.00 uur haar jaarlijkse donateursconcert in De Rietschoot aan Sakerstraat 22 in Koedijk. Zowel het leerlingenorkest als het groot orkest van Aurora treden op.

Het concert bestaat uit verschillende onderdelen en bevat onder meer Dakota, een stuk van Jacob de Haan waarin de De Dakota- (of Sioux-) indianen centraal staan. Een ander stuk is een bewerking van het officiĆ«le thema van de Formule 1 races. In het kader van 450 jaar Alkmaar Ontze is er muziek uitgekozen die terug voert naar de tijd van de 80-jarige oorlog. Het leerlingenorkest brengt een eigen programma ten gehore met onder meer Last Chance Saloon. Muziekvereniging Aurora staat onder leiding van dirigent Simon Boerke. 

Voor volwassenen bedraagt de toegang tien euro en vijf euro voor kinderen tot en met twaalf jaar. 

Locatie