'In contrast' is 7 april te zien in De Brouwerij.
'In contrast' is 7 april te zien in De Brouwerij. (Foto: aangeleverd)

Willem Romers in De Brouwerij

vrijdag 7 april 2023 20:30

ALKMAAR - Drummer Willem Romers brengt vrijdag 7 april zijn vernieuwende en indrukwekkende jazz-composities onder de naam ‘In contrast’ in Podiumcafé De Brouwerij. Daarbij wordt Romers ondersteund door het virtuoze gitaarspel van Jelle Roozenburg en de warme klanken van saxofonist Jesse Schilderink. De drie muzikanten vormen een unieke bezetting en staan voor garant voor muzikale en technisch uitzonderlijke kwaliteit.

De muziek laat extreme contrasten, die we allemaal tegenkomen in het dagelijks leven, tot de verbeelding spreken: stilte - chaos; licht - donker; toekomst - verleden; eenvoud - complexiteit. Het resultaat is een bijzondere afwisseling van elektronische soundscapes, melancholische composities, energieke grooves en verstilde tijdloze momenten. Door het frisse samenspel met Jelle Roozenburg en Jesse Schildering en hun sfeervolle benadering van de composities is geen enkel concert hetzelfde. Moeiteloos kunnen zij de muziek in elke richting sturen, waarbij verbinding met elkaar en met het publiek altijd centraal staat.

Vooraf reserveren

Podiumcafé De Brouwerij en SBS Jazz brengen ‘In contrast’ in De Sociëteit aan het Luttik Oudorp 78 in Alkmaar. De avond begint om 20.30 uur. Een kaartje kost € 10,00 (liefst contant). Een plaats is te reserveren via reserverendebrouwerij@gmail.com. Vermelden bij reserveren: datum, aantal personen, naam en telefoonnummer.

Locatie