Horizon repeteert 'A man of no importance' voor grootse uitvoering.
Horizon repeteert 'A man of no importance' voor grootse uitvoering. (Foto: aangeleverd)

Theatergroep Horizon speelt ‘A man of no importance’

donderdag 8 juni 2023 20:15 tot 22:45

‘A man of no importance’ vertelt het verhaal van Alfie Byrne, bus-conducteur in de Ierse hoofdstad Dublin en groot fan van de 19e-eeuwse Ierse dichter en schrijver Oscar Wilde. Alfie is ook regisseur van de amateurtheatergroep ‘De St. Imelda Players’ en is vastbesloten om zijn versie van Wilde’s toneelstuk ‘Salomé’ naar de plaatselijke kerkzaal te brengen. Dit gaat echter niet vanzelf en Alfie moet alles op alles zetten als iedereen zich tegen hem keert en hij worstelt met zijn identiteit.

Kaarten zijn te koop in het theater en via: www.theatergroephorizon.nl.

Locatie