Aquarius-labyrint
Aquarius-labyrint (Foto: Ingrid van Rhoon)

Cursus levenskunst

zondag 10 september 2023 14:00 tot zondag 10 december 16:00

Ieder zaadje doet er toe. Jij, jij, jij en ik kunnen elkaar verder helpen. Wil jij werken aan persoonlijke ontwikkeling of inzicht en bewustwording, doe dan mee!

Levenskunst is zowel een weg als een grondhouding. Beiden kunnen je inspireren bij het nadenken over wat voor jou écht belangrijk is en over hoe jij wilt leven. Het helpt wanneer je persoonlijke groei nastreeft, om eruit te halen wat erin zit. Dit geeft zin aan je leven! 

De cursus bestaat uit vijf dagdelen van 14.00 tot 16.00 uur.

Dag 1, 2 en 3: lezing/presentatie ‘Van chaos naar rust’ met nabespreking.

Dag 4: creatieve workshop

Dag 5: boogschietclinic

De data zijn: 10/9, 15/10, 12/11, 10/12 en de boogschietclinic wordt in gezamenlijk overleg bepaald.

De kosten voor de gehele cursus zijn € 100,00: inschrijven doe je op ingridclub@kpnmail.nl maximaal 8 deelnemers, na betaling wordt deelname bevestigd. Locatie ATV de Rekere, Helderseweg 63a (naast de Jacobahoeve) Alkmaar.

Ik ben Ingrid van Rhoon, ik ben 68 jaar en een geboren Alkmaarse. Opgeleid als doel- en mensgericht coach. Mijn passie is mensen helpen en dit lijkt mij een hele mooie kans om met een groepje te gaan werken die interesse heeft in persoonlijke ontwikkeling. Ik heb inmiddels 18 jaar ervaring in levenswerk en heb een eigen methode ontwikkeld die creatief, sportief en filosofisch is. Wilt u meer over mij weten bezoek dan even mijn site 

https://ingridclub.wordpress.com.