Wessel Meijering en Barbara Breedijk.
Wessel Meijering en Barbara Breedijk. (Foto: aangeleverd)

Absurde sketches in De Brouwerij

vrijdag 12 april 2024 20:30

ALKMAAR - Wessel Meijering en Barbara Breedijk staan vrijdagavond 12 april om 20.30 uur op de planken van Podiumncafé De Brouwerij aan Luttik Oudorp 78.

Bij Wessel dient het publiek rekening te houden met een hoop energie, wendingen en toetredingen tot nieuwe werelden. Barbara staat garant voor komische liedjes en absurde ‘sketches’. Zij is een expert op het gebied van comedy op maat. Wessel Meijering trekt in zijn voortelling Horten & Stoten ten strijden voor het gevecht van de eeuw. Jarenlange frustraties ingegeven door zijn worsteling met mannelijkheid, ego, ‘het normaal’ en mensen met afvalgrijpers hebben hem tot op de tanden bewapend. Het is tijd voor de genadeklap. 

Kleinkunstenaar Barbara Breedijk introduceert haar komische liedjes op een eigenzinnige en aanstekelijke manier. Waar bij ze zichzelf begeleidt op gitaar of ukelele. Met 30 jaar podiumervaring staat Barbara bekend om haar gevatte humor, fijnzinnige vondsten en onnavolgbare teksten. 

Reserveren

Entree is 10.00 euro (contant aan de kassa). Reserveren: reserverendebrouwerij@gemail.com.