Foto van amulet-armband
Foto van amulet-armband (Foto: Ingrid van Rhoon)

Ubuntu-cirkel

woensdag 1 mei 2024 20:00 tot 22:00

UBUNTU - cirkel

Ubuntu betekent: Ik ben omdat Wij zijn (pelgrims) medereizigers op ons levenspad. In dit teken wil ik graag met elkaar samenkomen en verdieping zoeken. Het thema voor 1 mei is ‘Overgave’. 

Aan de hand van zelfgemaakte creaties deel ik mijn ervaring en nodig ik je uit om ook jouw ervaring te delen. Ik heb mij voornamelijk laten inspireren door de kracht en symboliek van de natuur. Als een pelgrim lopen wij allen onze levensweg en gaan wij door de beproevingen van het leven. Wanneer wij ons bewust worden van deze situaties dan wordt het leven lichter en weet je jouw richting makkelijker te volgen. Lijkt het je leuk om medereizigers te ontmoeten meld je dan aan, ik kan maximaal 12 deelnemers plaatsen. Meer informatie 

Organisatie: Ingrid van Rhoon 

U kunt boeken via https://hipsy.nl/event/38215-ubuntu-cirkel

Tijd: Van 20.00 tot 22.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur)

Locatie: Kerkelaan 5, 1831 BJ Koedijk